Idag kommer de bästa föräldrarna hit, mina föräldrar! De kommer ganska sent eftersom de jobbar. Att det är 30 mil mellan oss gör det inte bättre! Tiden går inte nog fort. Jag önskar att de var här nu! Jag har inget att fördriva tiden med heller så att det går lite fortare. Lägenheten är städat, mannen min är och handlar och mini-Henrikson ligger och sover.

Det senaste har jag känt hur mycket jag saknar mina föräldrar. Det börjar bli ganska tungt att ha dem så långt bort. Jag saknar att kunna umgås med dem, att kunna åka till dem utan att det blir värsta projektet och att ha möjligheten till att få lite hjälp med mini-Henrikson. Nu är det 6 år sedan som jag flyttade hemifrån. Under de fem första åren bodde vi 120 mil från varandra. Nu är det bara 30 så det är ju en förbättring men inte en tillräcklig för att kunna göra spontantrippar. Jag ska verkligen njuta av att ha dem här denna helg!DSC_0148

DSC_0234