Tags

Jag har nog blivit lite smått kär i hängsleklädsel och denim. Jag tycker att det är så fint med hängslebyxor och hängsleklänningar. Ja allt som har hängslen är sockersött,hihi! När jag och mina föräldrar var ute på en liten shoppingrund i helgen köpte jag några barnplagg som jag kikat på tidigare. När jag såg dessa hängslebyxor i ljus, vårfräsch denim från Lindex för första gången så blev jag helt förälskad. Jag lät dem dock hänga kvar i butiken. MEN, denna gången kunde jag inte hålla mig och de fick följa med hem, hihi! De är verkligen super fina och mini-Henrikson är jätte söt i dem!

Får se om jag får till en mor och dotter matchning någon gång. Jag har inga hängslebyxor än men vem vet? Kanske jag “råkar” klicka hem några inom snar framtid,haha! Kanske blir det en födelsedagspresent till mig själv? Det tycker jag att jag är värd och imorgon fyller jag ju 25 år! Hipp, hipp hurra i förskott till mig själv;)!  DSC_0114DSC_0104DSC_0101DSC_0082