Idag är det min dag! I morse sjöng mannen min och dottern födelsedagssången för mig och så fick jag frukost på sängen. Jag fick några paket av min make också men den riktiga kommer på fredag. Vad det är får ni se då,hihi! Jag kan lova att det är något som är väldigt efterlängtat och något jag kommer njuta av till fullo! Det blir lite kvalitetstid a lá Eleonor! Förutom att jag blivit firad av familjen så hr jag blivit firad av två vänninor och en söt liten kompis till mini! De kom och sjöng och hade med sig en pannkakstårta. Jag blir helt rörd och så tacksam för att jag har så fina kompisar. Tack fina ni!

Idag har jag tänk tillbaka på det gångna året! För ett år sedan var jag lite lätt sliten efter att mini-Henrikson kommit till världen. Nu är det min andra födelsedag som mamma och jag känner mig mycket mer lugn och trygg i min roll som småbarnsförälder. Tidigare idag frågade mannen min med glimten i ögat “hur känns det att vara ett år äldre”? Jag sa att det kändes väldigt stor skillnad jämför med att fylla 24 år, not! Samtidigt tänkte jag att jag kanske fått en extra millimeterstor rynka i ansiktet någonstans men att det är allt. Sedan tittade jag på mini-Henrikson och blev helt ställd. Det “enda” som hänt mig är att jag fått någon extra rynka. Mini däremot, hon har blivit 30 cm längre, lärt sig gå, sitta, rulla, fått tänder you name it! I denna ålder händer det inte någonting med kropp,knopp och utseende om man jämför med de små barnen! Det är jag ganska glad för. Skulle jag utvecklas i deras fart skulle jag antagligen tas för att vara lite äldre än vad jag, hihi!     DSC_0200

Dagen till ära har jag på mig mitt allra första rosa plagg. Jag har alltid fått höra att jag inte passar så bra i denna färg men nu var jag ändå tvungen att testa och se om det verkligen stämmer. Jag tycker faktiskt att kombinationen Eleonor och rosa passar ganska bra ihop,hihi! Det blir helt klart inte det sista rosa plagget jag köper!