Igår berättade jag för er att jag köpt mitt första rosa plagg någonsin. Jag berättade också att jag fått höra att jag inte ser särskilt bra ut i rosa eftersom jag är så blek.  Själv tycker jag faktiskt att det klär mig ganska bra. Igår kväll fick jag också en komplimang av en person (som jag inte känner) som tyckte att toppen klädde mig väldigt fint. Skönt när någon bekräftar vad jag själv tycker,hihi! Jag är väldigt glad för detta köp. Min garderob behöver lite fler färger nu inför våren. Jag tycker väldigt mycket om svart men i längden blir det ganska tråkigt, haha! Mitt första men inte sista vårplagg är inhandlat och garderoben har genast fått sig ett litet lyft! Ett riktigt kap måste jag säga!

Om ni också är sugna på att förnya er garderob till våren så hittar ni just detta plagg hos Ginatricot. Toppen finns i färgerna ljusrosa, vit, svart eller marinblå! Jag rekommenderar er verkligen att satsa på den rosa, hihi! Det blir inte mer vårigt än så! DSC_0143DSC_0154DSC_0172DSC_0190