I helgen när min mamma och pappa var här hade de med sig lite smått och gott till mini-Henrikson! Ja, nog var sakerna små och goda. I alla fall om de hade varit av äkta vara, hihi! Min mamma och mini`s mormor är  duktig på att sy,virka och sticka. Med sig hade hon både kläder men också små virkade grönsaker, frukter och godsaker! Jag blev så inspirerad av de små söta “ätbara” virkningarna så nu sitter jag och planerar hur jag ska bygga en liten delikatessbutiks till mini-Henriksons kommande rum! Jag och min projekt alltså! Jag har ju sagt att jag inte är så pysslig av mig men nu måste jag nog ändra mig. Det hände något när jag blev gravid! Nu tycker jag att det är super roligt!

Om några veckor kommer antagligen jag, mini och lurvtussen åka ned till Ö-vik för att hälsa på mina föräldrar. Jag undrar vad mor min kommer ha hittat på tills dess. En sak vet jag i alla fall. Då kommer den stora tårtan vara klar som hon började virka när hon var här! Tänk att jag tycker att det är så roligt med barnleksaker! Hoppas att mini-Henrikson kommer tycka om det lika mycket som jag gör!    DSC_0031 DSC_0034 DSC_0064