Denna gången prickade mannen min precis rätt med min födelsedagspresent! Missförstå mig inte nu. Han är alltid duktig på att hitta på bra saker men denna gången överträffade han sig själv! Detta var den bästa födelsedagspresenten någonsin. Idag fick jag presenten och vet ni vad det var? En ansiktsbehandling hos Ekoprinsessan! Ojojoj säger jag bara. Så fantastiskt skönt och avslappnande. Jag behövde verkligen lite egentid och detta var den bästa jag kunde få. Det vara så skönt att någon för omväxlings skull pysslade om mig och såg till att jag hade det bra. Annars så är det ju  min roll nu för tiden i och med mini-Henrikson, hihi! I behandlingen ingick hudanalys, rengöring, peeling, mask, hårbotten- och ansiktsmassage, ögonserum & ansiktskräm!

Under tiden fick jag veta att produkterna som användes heter C/O GERD och att de är 100% ekologiska och tillverkade i Jokkmokk! C/O GERD använder i stor utsträckning råvaror så som lingon, hjortron och blåbär. Bären är plockade i Norrland i de lappländska markerna! Mineraloljor, parabener används inte och andra kemikalier är bannlysta! Det underbara är att de har produkter både för stor och liten. Det är ju helt fantastiskt tycker jag! Just ni känns det som jag går på rosa moln

Med mig hem fick jag tre produkter. En rengöring för ansiktet, en kräm och ett doftljus som blir massageolja när det smälter. Fantastiska produkter alla tre. Tror minsann att jag ska köpa några barnartiklar inom kort också. Det känns viktigt att mini-Henriksons hud blir väl omhändertagen och att produkterna inte är fulla med massa skräp!

DSC_0072 DSC_0079

DSC_0057

Tack älskling för den bästa presenten någonsin<3