Hej alla fina! I helgen har det ekat tomt här hos mig eftersom jag inte haft tid till att sitta ned och skriva! Detta beror bland annat på att Mini-Henrikson kräver mer uppmärksamhet än vanligt. Hon sover inte på nätterna, vill bara bli buren, skriker och gråter om vartannat. Lilltjejen håller på och få två hörntänder plus att hon precis börjat klättra vilket ställer till det med den nattliga och dagliga ron! Föräldrarna i denna familj är därför ganska trötta. Vi har dessutom mycket att göra med skola, arbete och andra förberedelser. Men, tur att vi har så underbara människor runt omkring oss. Igår spelade vi i Efs-kyrkan i Hortlax. Efteråt var vi bjudna på lunch hos familjen Bellander. Dessa människor är så fantastiska och vi känner oss alltid så välkomna. Det är så skönt att komma hem till dem, det är som en fristad! Efter några timmar tillsammans så hade våra batterier laddas upp igen. Hem kom vi med Energi som kommer räcka ett par dagar för att klara av de dagliga sysslorna som måste göras!  DSC_0002 DSC_0077 DSC_0113