DSC_0190

Eftersom det är så fint vårväder här uppe i norr idag så kör vi på lite vårfina kläder. Denna hängsleklänning från kappahl i ljus tvättad denim är så söt och fräsch. Den kommer passa våren och sommaren perfekt. I år tror jag att vårkänslorna kommit lite tidigare än vanligt. I vanliga fall brukar de komma först när asfalten sopats och motorcyklarna dammats av. Men det är ju så att det är mycket varmare än vad det brukar vara denna tiden på året. Värmen brukar komma först i april och nu är det bara mars. Inget mig emot. Jag njuter som bara den!

För en liten stund sedan var vi ute på en liten promenad. Det var första gången på länge som solen verkligen värmde. Vi var inte ute så länge eftersom mini-Henrikson inte har några skor och hon tycker inte om att sitta still i barnvagnen för länge. Tråkiga föräldrar jag vet, men vi trodde inte att hon skulle lära sig gå så tidigt. Vi hade helt klart kunnat köpa vinterkängor för längesedan men vi har bara skjutit upp det hela tiden och nu är det ju snart dags för vårskor. Men, det gör inget att vi inte kunde vara ute så länge. När vi kom hem öppnade vi balkongdörren och släppte in våren i lägenheten istället.DSC_0158 DSC_0168 DSC_0184