Om dagarna fortsätter vara lika fina så kommer det inte finnas någon snö kvar när månaden är slut! Inte mig emot. Jag är ganska trött på alla dessa vinterkläder som jag måste krångla på mig själv och mini-Henrikson innan vi går ut. Det kommer bli så skönt när jag bara kan ta mini-Henrikson på armen och bege oss ut på äventyr. Tänk att bara behöva ha en tunn tröja på sommarkvällarna utan att behöva frysa. Det är lite annat mot hur det är nu. Nu skulle jag inte gå ut utan dunjackan på mig. Visst, det skulle nog gå att ha en tunnare jacka men jag är ganska frusen av mig. Hellre lite för varm än kall.

DSC_0004 DSC_0020I sommar kommer den här tröjan passa perfekt. Snygg, fräsch och tunn. Sådär som jag vill att en tröja ska vara under våren och sommaren! Den kommer från Gina Tricot och du hittar den här. Så härligt att det går mot varmare och ljusare tider. Just nu känns det som jag går i en nedförsbacke istället för uppförsbacke som vinterhalvåret brukar ge känslan av.