Det här med att fota med en pillig liten ettåring är inte alltid det enklaste. Det gäller att hitta knep för att få den lilla vildingen att vara lugn för ett tag. Men, framförallt krävs en stund framför kameran för att  kunna välja och vraka!

 Häromdagen tog jag dessa härliga bilder, haha. Jag skulle fota lite till samarbete jag har med bebismart och lanseringen av Babiage Doodoo. Resultatet av min och mini-Henriksons fotosession resulterade i några fina fotobloppers, haha.DSC_0085DSC_0112

Inte riktigt vad jag hade tänkt mig men jag måste ändå säga att jag tycker om dem, hihi. De beskriver min lilla mini-Henrikson väldigt bra. Hon är just nu inne i en pillperriod!

Haha! Den här sista bilden är verkligen den bästa av dem alla tre. Tänk att näsan kan vara så spännande, haha! Jag hann inte riktigt parera eftersom jag hade händerna fulla. Men det gör inget. Jag fick några minnen att lägga till i mitt fotobibliotek. DSC_0094