Nu har Babiage Doodoo äntligen flyttat in hos familjen Berggren. Det var inte en dag för tidigt. Snart är det ju dags för guldklimpen i magen att flytta ut till mamma, pappa och storebror. Vi väntar med spänning på vem det är som gömmer sig i magen. Just nu är jag väldigt förväntansfull och varje gång det plingar till i mobilen tänker jag “hoppas, hoppas att det är ett mms med en bild på liten”.

Jag undrar om mini-Berggren kommer ge nallen ris eller ros? Självklart hoppas jag på ros. Jag vet ju hur ansträngande det kan vara med en liten plutt så jag hoppas verkligen att vännerna kommer få användning av den. Jag har läst så mycket gott om Babiage Doodoo så jag tror att användningen kommer bli positiv. Hade jag väntat barn hade jag köpt den direkt. Tänk om vi hade fått sova lite bättre på nätterna. Det hade varit fantastiskt.

Vill du läsa mer om Babiage Doodoo kan du läsa detta inlägg. Samarbete sker tillsammans med Bebismart. Gå in där och klicka hem nallen vettja. Det kommer jag göra när det är dags för en till liten guldklimp. DSC_0125 DSC_0135 DSC_0175