I morgon kommer jag, mini-Henrikson och lurvtussen bege oss ned till Örnsköldsvik för att träffa mini-Henriksons mormor och morfar. Det kommer bli så roligt och skönt att få komma hem till dem! Just nu känns det dock ganska bökigt. Det här med att packa till sig själv och mini-Henrikson är inte alltid det enklaste. Vi kommer dessutom åka ned till mannens föräldrar direkt efter. Allt som allt kommer vi vara borta i tre veckor utan att mellanlanda i Piteå. Jag får nog göra en liten checklista senare. Jag har ganska lätt för att röra till det och glömma saker. DSC_0062

DSC_0073 DSC_0065

Än så länge har jag inte packat så mycket. Eftersom kläder är väldigt givet att ta med sig så packades de ned först. Det blev visst ganska mycket plagg men jag är en sådan person som hellre har med mig för mycket än för lite. Resväskan kommer nog bli ganska tung men eftersom vi åker bil så spelar det ingen roll. Värre var det för ett par år sedan då vi alltid åkte tåg när vi skulle hälsa på familjen,hihi. Tur att vi tog vårt förnuft till fånga och skaffade oss en bil. Det köpet har jag aldrig ångrat. DSC_0055

DSC_0087

Leksakerna är också nedpackade i mini-kånken. Det blev mest böcker och det är så det ska vara när vi har en liten läslus. Hon kommer med bok efter bok och myser ned sig i vårt knä. Hon brukar inte sitta så länge med varje bok men eftersom vi har så många så blir det ändå ett ganska långt pass med mys.

Vi har förstås inte glömt att packa ned Fröken Nalle. Hon sitter alltid i fotändan av spjälsängen och vaktar. Det har hon gjort sedan mini föddes. Fröken Nalle var nämligen det första mjukisdjuret som mini-Henrikson fick. Hon har följt med på alla resor och det kommer hon göra i framtiden också. Vi skulle aldrig kunna lämna henne hemma.