Jo, jag vet att det inte gått så mycket mer än ett dygn sedan mini-Henrikson fick feber. För mig känns det ändå mycket eftersom hon aldrig varit dålig så länge. Det är inte heller “bara” 38 grader som en vanlig medelsvensson skulle stupa av. Hon har haft mycket högre än så i princip hela tiden. Det som lugnar min oro är att hon är jätte duktig på att både äta och dricka. För mig är det ett “friskhetstecken”. Det enda positiva med denna envetna feber är att mamma får hålla om sin dotter extra mycket. Hon kommer och lägger sig tätt,tätt intill mig och vill bli kramad. Det är så tydligt fastän att hon inte kan prata. Min älskade lilla dotter, du betyder så mycket för mig. Det har jag blivit extra medveten om det senaste dygnet. Det är så lätt att ta  för given att nära och kära alltid kommer finnas där som om de vore superhjältar. Det vet vi alla att vi inte är. Jag ska aldrig mer ta för givet att jag och mannen min kommer bli gamla tillsammans och att vi får se våra barn växa upp och bli goda människor. Jag ska ta vara på varje dag med min nära och kära och säga till dem hur mycket de betyder för mig och hur mycket jag älskar dem<3

DSC_0139