Efter flera timmar och mycket gnäll så är vi äntligen framme hos mini-Henriksons mormor och morfar. Att åka bil är inte inte så roligt tycker mini. Nä, hon vill hellre ta sig fram med sina egna ben,hihi! Nu är vi i alla fall framme och det är skönt. Stora ytor att springa på och mycket att utforska. Lillan kommer ha att göra i flera dagar. Tur att vi är här i en hel vecka.

Eftersom vi inte träffas så ofta i familjen Nilsson (mitt flicknamn) så kommer vi utnyttja tiden till tusen. Det är så roligt att ses och det är viktigt för mini. Mamma och pappa är bland de viktigaste förebilderna för henne. Jag vet hur mycket jag lärt mig av mina mor och farföräldrar och hur mycket de betytt för mig. Vi har så många minnen tillsammans. Jag har mer minnen med dem än med mina egna föräldrar, hihi! Jag bara älskar min underbara gamlingar<3.   DSC_0008 DSC_0032 DSC_0048