DSC_0068

Har du gjort sagt eller gjort något som du skäms för? Lever du inte ut för att du är rädd hur människor ska reagera? Ibland finns det saker som vi människor är rädda för att berätta om oss själva. Vi vet inte hur folk kommer reagera och hur vi kommer bli bemötta. Jag tror att vi alla någon gång har stått inför “ska jag berätta eller inte”? Jag tror att det bästa är att berätta men jag måste också erkänna att jag inte alltid följer mina egna råd.

Det finns en sak som jag inte berättat för er. Eller i alla fall inte varit tydlig med. Jag är rädd för att bli satt i ett fack och att folk ska tänka saker om mig som inte stämmer. Därför har jag valt att inte skriva om det. Det är så att jag är kristen. Jag tror på Gud och att han har sänt sin son för att vi ska få leva och komma till himlen. För mig är det svårt att berätta detta eftersom jag blivit retad för det. Jag har blivit kallad för nunna, Gud o.s.v. Som jag skrev ovan så vill jag inte heller att andra människor ska tro saker om mig som inte är sanna bara för att jag är kristen. Jag vet att det finns förutfattade meningar om troende men också om icke troende såklart. Min förutfattade mening är att icke troende har förutfattade meningar om troende. Dumt va, haha! Anledningen till att jag vill vara med öppen med detta beror tillstor del av mini-Henrikson. Jag vill att hon ska stå för den hon är. Jag vill inte att hon ska undanhålla saker och skämmas för den hon är. Kommer hon vara troende eller inte? I vilket fall kommer jag älska henne och vara stolt för över henne.

Känner ni igen er i det jag skriver? Finns det något som ni inte vill prata om för att ni är rädda för hur ni ska bli bemötta?