DSC_0194

I veckan knackade brevbäraren på dörren. Gissa om mamman i denna familj längtat efter just denna knackning! Under armen hade brevbäraren ett stort paket med loggan Hellblaurosa. Det är ett tyskt företag som säljer barnkläder, leksaker, inredning till litens rum och andra fina saker. Först var jag lite skeptisk till att beställa från deras hemsida. Allt stod på tyska och jag hadde aldrig tidigare hört talas om hellblaurosa. Det tog emot lite innan jag tryckte på “godkänn köp” knappen, men jag ville ju så gärna ha det som låg i varukorgen. Jag ångrar inte köpet en sekund. Förstår man inte tyska går det att översätta, leveransen gick förhållandevis fort och paketet kom med DHL hem till dörren. Det enda negativa var att betalningen var lite krånglig. Jag var tvungen att öppna upp min internetbank för internationella betalningar och det var inte alltid så lätt att förstå vad man skulle fylla i var. Med lite tankeverksamhet så löste sig det också.

Mini-Henrikson som inte brukar vara så intresserad av presenter tyckte att paketet var riktigt roligt. Det var såklart inte innehållet som var roligast. Nej, min lilla klätterapa tyckte att det allra roligast var att använda kartongen som klätterställning. Hon hittade också ett ställe där pappen släppt som hon drog i för kung och fosterland. Om kartonger fortsätter vara det roligaste så kommer det bli billiga julaftnar och födelsedagar framöver, hihi! Jag hade tänkt visa er det jag köpt “in action”. Det är ett klädesplagg men det har inte riktigt varit väder för att ta det bilder jag vill. Ni får helt enkelt ha lite tålamod. En liten ledtråd, “Yellow popcorn”. Vissa av er förstår säkert vad det är medan andra får klura lite mer. Snart får ni alla veta!

DSC_0240DSC_0224DSC_0221DSC_0246