Tror ni inte att jag vaknade upp med en öm och svullen käke idag? Jag har  återigen fått komplikationer efter operationen. Ni vet den som jag gjorde för två månader sedan som innebar att jag fick en tand mindre i munnen. Faktiskt så är det här det värsta jag gjort. Jag tycker att det är värre att ta bort visdomständer än att föda barn. Men det är klart… jag har ju också lite minnesluckor från förlossningen. Under dagen har jag ringt flera samtal för att komma till den rätta tandläkaren. Eftersom jag inte är på hemmaplan så är det lite krångligare. Efter många om och men fick jag tillslut prata med den rätta platsen (det som har jourtider). Imorgon kommer jag behöva åka sex mil enkel väg för att få spola rent hålet från, vad jag tror, matrester som ligger och infekterar. Men, det är inget att göra åt hellre åka i tid än att det ska behöva bli ännu värre. Tur att jag inte har så många visdomständer. Denna upplevelse vill jag inte vara med om så många ggr till.