Idag när jag letade runt bland mamma och pappas saker hittade jag det sötaste jag någonsin sett. Jag hittade ett par skor från 60-talet som pappa hade på sig när han var liten. En aningens medtagna efter att ha suttit på en busig fot och efter alla år som gått. Men ojoj, de är ju sockersöta . Hade de inte varit av “historiskt värde” hade de fått pryda mini-Henrikson små fötter för ett tag. Men det är klart, kanske de inte är så stabila och bra att gå i längre. Kan tänka mig att dåtidens skor inte hade lika bra komfort som dagens skor har. Fast jag måste ändå säga att jag tycker det är lite överdrivet med dagens “det ska vara det bästa som möjligt, vi måste vara rädda om våra barn. Jag menar…min pappa har väl fungerande fötter fastän han gått i skor lika hårda som sten, Haha. Måste nog ändå säga att jag ramlat i “fällan”. Jag lägger gärna några extra hundralappar för att veta att min älskade dotter får det allra bästa. Det är hon absolut värd<3 DSC_0099 DSC_0105