image
image

 

För en vecka sedan fick jag det efterlängtade mms:et med en bild på söta lilla J. En helt perfekt mini-människa med de bästa föräldrarna man kan tänka sig. Så tråkigt att jag inte kommer få träffa familjen förens om flera veckor. Men det är klart. Det är nog redan ganska många inbokade på deras besöksschema, hihi. Kan nog vara lite skönt för dem med en liten andningspaus och bara få befinna sig i bebisbubbla ett tag, hihi. Tänk att mamma och pappa Berggren efter nio månader äntligen får snosa på sin lilla guldklimp<3

Ser ni att lilla J ligger och myser med sin Doodoo? Helt plötsligt ser nallen väldigt stor ut. För mini-Henriksons hade den, den perfekta kramstorleken, hihi. Tänk vad fort man glömmer hur små de nyfödda är. Tiden går verkligen fort. Mamma J har berättat att nallen än så länge är en riktig succe! Hon har bland annat sagt “Den är nästan lite FÖR bra! Vi har väntat en bra stund på att hon skulle vakna så vi fick bada henne men varje gång hon gnyr så gör nallen att hon somnar om! Haha…”. Jag hoppas att användandet fortsätter vara positivt. Tack bebismart för att jag får recensera denna produkt men framförallt för att fina familjen Berggren får testa den.

Tack mamma J för de fina bilderna<3