Nu har mini-Henrikson äntligen fått sig ett par rejäla skor. Snälla mormor köpte ett par stövlar till henne från Sulman footwear när vi var på stán i lördags. Stöveln är gjord av naturgummi och neopren, skaftet har en utmärkt stretch vilket gör att den passar alla ben, den klarar ned till 10 minusgrader och är 100% vattentät så den passar perfekt under hösten och våren. Den går också att använda under svalare sommardagar som en gummistövel. Skaftet kan nämligen vikas ned och skon blir då inte lika varm. Men det är klart…det får inte vara för varmt ute. Då kommer inte de små söta fötterna trivas så bra, hihi. Komforttemperaturen ligger mellan 10- och 15+ grader.

Mini-Henrikson har fått vara ute och gå med skorna ett antal ggr sedan i lördags. Varje gång vi ska gå in blir hon lika arg. Just nu finns det inget bättre än att vara ute. Tack mormor C för de fina och superbra skorna. Mini älskar dem.

Är du också intresserad av att köpa dem till din egen mini så hittar du dem här.
DSC_0338DSC_0337DSC_0203DSC_0207