Igår var jag, syster och mini-Henrikson ute och shoppade i Stockholm stad. Vi gick till Sturegallerian först eftersom jag hade ett paket att hämta ut hos Babyshop som har en av sina butiker där. Butiken var ganska svår att hitta men när vi kom dit var det värt allt besvär. Vilken fin butik! Jag gick och drömde mig bort bland alla sockersöta mini-kläder och babyartiklar. Jag nöjde mig dock med paketet som jag skulle hämta ut. Bäst att hålla nerverna i styr i en sådan fin butik. Annars skulle jag antagligen komma ut med händerna fulla, hihi.

Efter kvalitetstid med syster på stán var jag så förväntansfull när jag kom hem. Jag älskar verkligen att öppna paket. Detta fastän jag vet vad som finns inuti, hihi. Om det dessutom är till mini-Henrikson så tycker jag bara att det är ännu roligare. Paketet igår var till mini-Henrikson och jag var som ni förstår…väldigt förväntansfull. I det låg ett par vita Kavat Edsbro. Så söta och perfekta när stövlarna från mormor blir för varma. Imorgon åker vi vidare till Vänersborg. Då kommer vi stanna till vid Kavat-Outlet i Kumla. Gissa om jag tycker om detta märke, haha! Snygga och av bra kvalitet. Det kan inte bli så mycket bättre.

DSC_0079 DSC_0086 DSC_0094