Efter några hektiska dagar i Stockholm har vi äntligen landat hemma hos svärföräldrarna. Jag måste säga att jag inte är någon storstadstjej. Jag trivs bättre på landet där skog och vatten finns runt husknuten. Svärföräldrarnas Botered är verkligen det där stället där jag trivs som bäst… det är beläget vid sjön med egen strand, med skogen runt knuten och bara 6 km från stán. Kan det bli bättre? Lilla mini-Henrikson trivs också riktigt bra. Här kan hon i princip gå hursomhelst utan att föräldrarna behöver oroa sig. Vilken lättnad!. Fast det är klart… det finns några varningstecken här också såklart. Sjön är ett exempel. Men innan mini hunnit ta sig dit har föräldrarna redan hunnit ikapp. Botered alltså, vilket paradis! Speciellt för min lilla Mini-Henrikson<3. Här finns mycket att leka med och lära sig av.

DSC_0115 DSC_0182 DSC_0256