Vår, Blåsippor, sol, eld, korv, skogsmullekläder och familjen…vilken underbar kombo. Idag har stora delar av familjen Henrikson varit ute på äventyr i naturen bland blå- och vitsippor. Hemma i Piteå ligger snön forfarande tät och här… ja här är det blommor som täcker marken. Dagen har varit en rikig kanondag med både sol och värme. Det bästa är att hela påskhelgen förväntas fortsätter på samma vis. Jag kan inget annat än säga att jag har det riktigt bra. Att få dela en sådan dag med familjen… det är det underbaraste. Synd att vi inte får dela dessa stunder tillsammans lite oftare. Vi bor så utspritt så det går alltid lång mellan varven innan vi ses. Tråkigt, men då är det bara att passa på när vi väl ses, hihi. Idag var inte hela familjen samlad men det kommer vi vara imorgon. Då kommer alla komma hem-hem till Botered.

DSC_0034

DSC_0144 DSC_0143

DSC_0154