När det kommer till dagar att fira lite extra älskar jag att pyssla. Jag tycker inte att det är jätte roligt att plocka in ris och pynta med fjädrar som man brukar göra till påsk. Jag tycker däremot att det är super roligt att pyssla ihop påskäggen. Speciellt roligt är det till mini-Henrikson, hihi. Till gårdagen hade jag plockat ihop ett “litet” påskägg och fyllt till lilla mini. Jag hade egentligen tänkt rita en skattkarta som far och dotter hade fått följa men både jag, mannen min och dottern har blivit sjuka så vi fick strunta i det. Skatten fick komma till oss istället. Eller rättare sagt till mini-Henrikson, hihi. Jag hade fyllt ägget med en massa smått och gott. Vet ni vad mini såg först bland alla saker? Napparna såklart! Alltid, alltid de där napparna. Haha, vi vet i alla fall vad vi ska köpa om vi vill att det ska bli en uppskattad present. Det är vår lilla älskling det…en liten nappgalning<3

DSC_0259 2DSC_0218

DSC_0231

DSC_0243