Nu tar vi det lite lugnt här i Botered. Alla är vi lite trötta efter gårdagens kalasdag. Svärmor ligger i soffan bredvid och sover. Likaså gör mini-Henrikson i rummet intill. Själv sitter jag här och skriver med utsikt mot sjön som glittrar så fint. Detta är bästa platsen att ta det lugnt på. Det är tyst, vacker och fridfullt.

Anledningen till att vi är trötta beror på gårdagens 60-års firande. Det blev väldigt lyckat och svärfar är nöjd med sin dag. Hela kalasandet inleddes med en konsert. Låtarna relaterade på något sätt till händelser som skett under hans liv. Jag och mannen min spelade bland annat jazzlåten Misty som svärfar spelade när han sökte till musikhögskolan. Vi framförde också “Fanatsy” av “earth wind and fire” som spelades på svärföräldrarnas bröllop.

DSC_0035Stackars svärfar fick inte bara sitta och lyssna på konserten. Nä, han fick allt vara lite delaktig han också. När han var yngre spelade han i ett dansband vid namn Scandies. På konserten igår spelades en dansbandslåt och svärfar fick vara med ochlira på saxofonen. Han fick också en peruk på sig eftersom han hade en aningens längre hår på den tiden, haha.

DSC_0084Storebrorsan till mannen min, som också var kalasets värd, hade fixat T-shirts till de tre bröderna Henrikson. Svärfar är den andra personen från höger. Det är inte alla pappor som har en egen fanclub, hihi.

DSC_0013 DSC_0010Mini-Henrikson höll sig lugn hela kvällen. Det var bara i slutet som hon blev lite grinig. Hon tycker ju så mycket om folk…och folk, ja det fanns det gott om på kalaset igår. Vi räknade till att det var cirka 150 gäster där. Det är bara min svärfar som kommer på tanken att ha ett kalas med så mycket människor, haha. Men jag måste säga att jag gillar det. Det är nog han som smittat av sig på mig. Jag tycker också om att fira ordentligt. Ska det vara så ska det ;).