Gunga, springa, leka, klättra och busa…detta har vi gjort på lekparken idag. Vi var där större delen av förmiddagen och hade det skönt i vårsolen. Mini-Henrikson verkligen njuter av att vara ute. Just nu är det nog bland det bästa hon vet. Det är ju också ganska nytt det där med att få vara ute och traska på egna ben. Det är till och med så att hon tar på sig stövlarna själv. Sedan ställer hon sig och tittar på dörren och pratar på sitt eget lilla språk med en väldig fart. Ett ganska tydligt tecken på vad hon vill, hihi!

Idag var det andra gången Mini besökte lekparken. Det roligaste var inte själva leksakerna. Nä, det roliga var att få mamman att jaga lilla trollungen som mest av allt ville vara ute och gå på vägen. Tänk att det som är “förbjudet” är så roligt. Men de där upptågen är ganska bra det också. Hur ska de små annars lära sig vad som är rätt och fel? Det är också ganska roligt att jaga och samtidigt höra det där söta tjutet av lycka när mamma kommer springandes<3

DSC_0101
DSC_0108 DSC_0111 DSC_0163 DSC_0157