Stackars liten<3. Hon är så slemmig i sina luftrör och bihålor. Det är en enveten förkylning som aldrig vill ge med sig. Hon har inte haft så mycket feber men hostan har hon fått kämpa med i en vecka snart. När det är dags att sova är det som värst. Hon ligger och hostar hela tiden och har svårt för att sova. Eftersom hon är snuvig kan hon inte heller snutta på nappen och vi vet ju hur viktig den är för mini-Henrikson. Jag hoppas inte att det är vårt fel att förkylningen inte ger med sig. Fastän hon varit sjuk har hon ändå fått vara ute och gå och leka i naturen. Förkylningen har nämligen inte upplevts så farlig. Senaste gången hon var ute och gick var igår kväll. Natten har varit lugn och mini har sovit om en prinsessa. Idag är det inte lika lugnt. Min lilla prinsessa har redan sovit två gånger eftersom hon hela tiden vaknar av att hon hostar. Stackar älskade barn. Nu får du nog hålla dig inne tills det blir lite bättre.
DSC_0187 DSC_0287