Tänk att du nu är halvvägs till 50! Vilken mogen man jag har…fast det är allt ganska långt kvar tills du blir sådär klok som våra egna gamlingar, hihi. Jag älskar födelsedagar och jag tror nog att jag fått mannen min att göra det också. Han har riktigt gått och taggat i veckan och satt press på mig. Hoppas att jag nådde upp till hans förväntningar;).

Finnas det något bättre än att hålla frukostbrickan i ena handen, mini-Henrikson i andra och samtidigt sjunga födelsedagssången? Det är ju bara mysigt. Att sitta och mysa i sängen i timmar med hela familjen är inte fel det heller. För mig är det en självklarhet att födelsedagen ska börja i sovrummet. Det får bli hundra brödsmulor i sängen om det så vill. Den traditionen går inte att bryta.

DSC_0040 DSC_0042

Efter sänghäng med mys och fina samtal klädde vi på oss för att bege oss ut på gården. Våra underbara grannar (lillafrunsdagbok) bjöd på födelsedagsfika i vårvädret för att fira mannen min. De är så snälla och omtänksamma. Vi har mycket att lära av dem när det handlar om gästfrihet<3. Nu känner jag mig mer än mätt efter tre sorters bullar och tre sorters kakor. Vi har också kvar att äta di vi fick med oss upp det gófikat som blev över. Nu har vi till kvällen, morgondagen, hela nästa vecka…ja ni fattar nog vad jag menar, hihi!

DSC_0169

DSC_0134 DSC_0155 DSC_0145 DSC_0136

Nu återstår bara grillad mat och kvällsmys med familjen. Precis som det ska vara och som mannen min vill ha det. För honom spelar det ingen roll vad man gör utan vilka man gör det med.

Grattis på din dag älskling!