DSC_0054

En hemmagjord blus köpt på secondhand, en rosett gjord av mormor och byxor från Lindex. Detta är dagens lilla mini-Henrikson. Rosetten kommer nog flyga och fara ganska snart…den är väl ingen favorit precis. Men jag är envis…hon ska ha hårspänne. Inte bara för att det är sött utan för att få bort luggen ur ögonen. Jag kan se att hon irriterar sig på den när den hänger för ögonen. Hon går och blinkar och blinkar men vet inte varför det sticker i ögonen. Nu när hon snorar är det också ganska bra att få bort luggen. Den fungerar nämligen som en näsduk just nu.

Snart ska vi ned på stan och veckohandla. Jag tänkte också passa på att kila in på H&M när jag ändå är där. Det finns några fina sommarplagg som ska få komma och bo i lillans garderob. Tänk att det snart är sommar..oj vad jag längtar. Den kommer bli spännande, skön och fylld med bad och lek. Undrar vad denna sommar har att erbjuda. Jag ser fram emot att ta reda på det

DSC_0049 DSC_0107 DSC_0063

DSC_0066