DSC_0065Vet ni! Igår när jag var nere på stán fick tag på det jag vill ha. För ett tag sedan hittade jag två underbart söta plagg på H&m som jag gärna ville köpa till Mini-Henriksons sommargarderob. När jag väl skulle sätta mig och beställa…ja då var de såklart slut. Envis som jag är tänkte jag att de kanske skulle kunna finnas kvar i butiken här i Piteå. Tror ni inte att jag hade rätt. Där hängde den underbart söta jumpsuiten som jag kollat på. Och vet ni? Det fanns bara en kvar i lillans storlek. Samma var det med de söta hängslebyxorna. Vilken tur jag har…och tur att jag är så envis,hihi.

Nu har min lilla prinsessa lite lättare kläder i sin garderob. Snart är det dags att börja bära dem. Nåja, ett litet tag är det kvar men jag är positiv och tror att detta kommer bli den varmaste våren på länge, hihi. Behöver jag säga att jag jag längtar efter sommaren och värmen? Nu längtar jag efter tunnare kläder, sol, bad och en massa ledig tid med mina älsklingar<3

DSC_0056 DSC_0061

DSC_0044