Idag är jag och mini-Henrikson ensamma hemma. Pappa är uppe i Luleå och jobbar som ackompanjatör på teaterhögskolan. Jag är så stolt över mannen min som är så duktig på sitt jobb och får arbeta på högskola när han precis läst klart. Det säger ganska mycket om hans talang för musik. Jag är också glad att han får ut och spela lite. Det är så viktigt för att han ska må bra. När han inte fått spela på ett tag ser jag hur rastlös han blir och till och med lite nedstämd. Det är viktigt att få syssla med det som man brinner för. Det tror jag är ett viktigt drivmedel för oss.

Fastän jag tycker om musik så är det inte alltid det som ger mig energi. Jag tycker otroligt mycket om att fota men många gånger räcker det att få köpa något fint till min lilla mini. Materiella ting gör mig glad… ibland…jag erkänner att det är så. När jag läser vad jag skriver låter det inte alls så bra. MEN, jag vet att jag är måttlig i mina köp och, för det mesta, köper saker som är behövliga. Just nu känns det som jag gasat på ganska mycket med min shopping nerv. Det brukar bli så…vissa månader köper jag lite mer och andra köper jag ingenting.

Senast idag fick jag med mig lite söta sommarplagg från kappahl. Vi var nere på stán innan lunchen och strosa runt bland alla människor. Det är så roligt att befinna sig mitt bland allt folk. Tycker om att titta på dem och skapa mig en bild av hur deras liv ser ut. Jag tycker också om att gå och kika på småttingavdelningarna. Brukar aldrig titta på vuxenavdelningarna…tycker att det är ganska tråkigt att handla saker till mig själv. Det har jag verkligen inte någon passion för.

DSC_0232DSC_0214 DSC_0225

Tror ni inte att mamman i hushållet glömde nappen och kom på det halvvägs påväg. Hur orutinerad får man vara, haha. Som tur är höll sig mini-Henrikson glad största delen vi var ute. Eftersom hon inte hade någon napp blev det desto mer prat med människor runtomkring. Hon är så social vår lilla tjej…hälsar alltid och frågar “e de?” De få gångerna hon blev sur tog jag upp lite smått och gott som jag hittade längst vägen. Pinnar var riktigt roligt att leka med men inget slog att få promenera själv. När hon fick bära på sina nyinköpta kläder blev det ännu roligare. Hon blev till och med lite åpen och ville bära båda påsarna som vi fått med oss. Tänkte att det är lika bra att hon får göra grovarbetet och lära sig hjälpa till direkt, hihi.DSC_0246 DSC_0264 DSC_0283 DSC_0287