DSC_0355

Jag kan inget annat än älska Kappahls miniavdelning. Så mycket fint och det blir bara vackrare och vackrare miniplagg för varje kollektion som släps. De har verkligen varit med och satt minimodet på kartan…vem skulle inte vilja klä sitt barn i dessa söta kläder? Hoppas, hoppas att de kommer satsa på att utöka Newbies sortimentet för de större barnen. Just nu tycker jag att det är lite glest där. Men vem vet…eftersom det är så populärt så kanske det inte dröjer så länge. DSC_0379

DSC_0384

Detaljer, detaljer, detaljer. Detta är Kappahl så bra på…smakfulla är de också. Dessa hängselshorts har fina träknappar upptill och i sidan. Den absolut finaste detaljen är spetskanten på bröstet. Utan den hade det varit ett helt annat plagg. Hängselkläder känns helt rätt att klä min lilla mini-Henrikson med. Det spelar ingen roll om kläderna är lite stora. De sitter där de ska utan att de glider av höfterna och nedför knäna. Värt att veta är att plagget faktiskt är lite stort. Fanns inte i minis storlek så jag tog den över. I värsta fall får jag flytta knapparna lite.DSC_0374

DSC_0378

Denna klänning i sjömansstil påminner mig om min egen bardom. Känns som att detta tema var ganska vanligt då. Jag vet i alla fall att jag hade ganska många plagg i denna stil. Vi kommer antagligen tillbringa ganska mycket tid på kusten i sommar och vad passar då bättre än denna klänning? Jag vet redan nu vilka kläder mini-Henrikson ska få bära sommardagen då vi går på Smögenbryggan och njuter av alla fina båtar i hamnen, hihi! Klänningen hittar du här. DSC_0366 DSC_0370

Förutom klänningens spetskanter och fina volang i nederkant så älskar jag att den har en inbyggd body. Egentligen är jag inget stort fan av bodys…slutade ganska tvärt med det när mini var 4 månader. I detta fall…ja då tycket jag verkligen om det. Jag vill att mini ska gå barbent i sommar men utan att visa blöjan. Har än så länge inte hittat någon fin blöjtrosa så det är ju perfekt att klänningen har en body. Ni skulle känna materialet. Det är lite mer ledigt och vardagligt. Passar perfekt under de lata dagarna i hängmattan.   DSC_0372DSC_0371Än så länge så har allt jag visat varit från Kappahls Newbie som absolut är deras finaste kollektionen. Dessa shorts hittade jag dock bortanför newbies klädställ. De är gjorda i en bommulsmix med ett lager virkad spets utanpå. Har jag sagt att jag tycker om spets??? Nog tycker jag om det…jag erkänner, hihi! Vill du också att dessa shorts ska få flytta in hos din mini så klicka här.

Härligt med lite sommarpåfyllning i mini-Henrikson garderob. Nu känner vi oss redo att ta oss an varmare dagar.