På söndagar passar det bra att klä sig lite extra fint. Då brukar vi försöka komma iväg till kyrkan och firar gudstjänst. Och ni vet att när man firar… ja då åker finkläderna på, hihi. När jag var liten såg jag verkligen fram emot söndagarna. Eftersom jag fortfarande var så ung så var det inte för att jag skulle få höra om Jesus… nä det var för att jag visste att det skulle serveras lite extra god mat efteråt, hihi. Nog var jag ett litet matvrak när jag var liten. Jag var lite lustig också på det sätt att jag tyckte bättre om huvudrätten än efterrätten. Jag sparade mig aldrig till sötsakerna. När de kom fram var jag redan mätt och frågade om jag fick gå och leka, hihi.

Tänk att det nu är jag som tar med mitt barn till kyrkan, klär henne i lite extra fina kläder och får laga gómaten till henne. Nåja, idag var det inte jag som satte maten på borten. Efter kyrkbesöket var vi hembjudna till vår extrafamilj. De bjuder alltid på jätte god mat och deras sällskap…ja det känns ungefär som att sitta i sitt eget hem med sin egen familj. Vi känner oss så välkomna när vi kommer dit. De är helt klart den bästa extrafamilj man kan ha!  DSC_0054DSC_0045

DSC_0060