Idag åt vi frukost tillsammans hela familjen. Det händer inte allt för ofta eftersom vi turas om att gå upp men mini-Henrikson. Det har sina fördelar men också nackdelar…tillexempel det här med att vi aldrig äter frukost tillsammans hela familjen. Igår fick jag nog och bestämde att “imorgon…ja då ska jag minsann göra en riktigt boosterfrukost som familjen ska äta tillsammans“. Sagt och gjort…nu är vi mätta i magen och några kilon tyngre. På bordet stod såklart mitt och mini-Henriksons hembakade bröd. Tillsammans med detta fans diverse pålägg, ägg, smothies och färska jordgubbar. Kan ni tänka er! Det var mannen min som kom hem med dem i måndags efter att han varit och storhandlat. När jag såg dem blev jag så glad och fick en tår i ögat. Jag kände mig lite extra älskad eftersom han hade tänkt lite speciellt på mig. Tänk att något så litet kan göra så mycket<3

Denna annorlunda start på dagen var en mycket bra start på dagen. Nu har jag fyllt på med energi för att kunna ta tag i denna dag!

DSC_0229

DSC_0247 DSC_0239

DSC_0235 DSC_0260 DSC_0257