DSC_0301

Idag är det sista april och som de flesta brukar säga…valborg. Mini är finklädd med en söt klänning från kappahl och en hemmapysslad rosett. Rosetten kommer nog inte få sitta kvar så länge men den är fin så länge den sitter där, hihi. Kläderna kommer antagligen inte sitta kvar hela dagen de eller. Framåt kvällen ska vi nämligen åka till grannbyn och lyssna på när första maj sjungs in av manskören och se när brasan tänds. Då kommer mini behöva lite varmare kläder för det är fortfarande ganska kallt här uppe i norr. Det ska bli mysigt att åka iväg med familjen och fira en traditionell dag. Just de traditionella dagarna tycker jag lite extra mycket om. Det finns så mycket minnen från min egen barndom som jag vill dela med mig av till min egen lilla mini. Jag blir visst lite sentimental, hihi! Hoppas bara att vädret håller upp. Jag har hört att det kan bli sämre till kvällen med regn och kyla. Om det blir sämre så löser vi det då. Ni vet hur man säger…det fins inget dåligt väder bara dåliga kläder!

Innan det blir dags för valborgsfirande så ska jag åka iväg till familjen Berggren och fota lilla J som nu är en månad gammal. Kommer ni ihåg att jag fotade deras graviditet? Ni hittar några av bilderna i detta inlägg. Det känns så roligt att jag har fått föreviga deras graviditet och nu lilla J som en minibebis. Känner mig mycket hedrad att jag fått dessa uppdrag, hihi. Innan jag åker ska jag pussa lite mer på den sötaste lilla tjejen med de finaste små ögonen.

Ha en fin dag och ta hand om er<3

DSC_0316

DSC_0337

DSC_0341