DSC_0017

Vilken dag det blev igår. Först fick jag träffa underbara mamma J och hennes lilla flicka. Huvuduppdraget var att fota den lilla skatten men att bara få träffa dem och höra att allt var bra kändes guld värt. Tänk vad mycket vi gjort tillsammans. Tänk bara när vi satte oss i bilen och avverkade 120 mil på en dag för att åka på semester tillsammans. Det finns en sak som jag kommer ihåg speciellt från den resan och det var att vi krockade med en hare på vägen hem så att familjen Berggrens nya bil gick sönder…vilken otur. Just då kändes det mer än surt men såhär i efterhand är det något vi skrattar åt, hihi.

Efter min photosession tillsammans med lilla J åkte jag hem för att ganska direkt åka vidare till valborgsfirandet. Det blev verkligen en lyckad kväll. Vi träffade våra vänner, njöt av den värmande brasan, fyllde magarna med nygräddade våfflor och dansade till kvällens musikunderhållning…det var i alla fall vad mini gjorde, hihi. Hon stal showen för en liten stund.

Idag är vi i städartagen. Mormor och morfar kommer om ett tag och då är det ju roligt om det är rent och fint i lägenheten. Måste säga att mini-Henrikson är väldigt duktig på att hjälpa mamma och pappa med städningen. Köksbordet är nu extra fint efter att hon varit framme med sin lila trasa. Haha, det är också det enda stället som blivit sådär extra fint. Det bästa som finns är nämligen att klättra upp på bordet och reta mamma och pappa eftersom det är en förbjuden plats att leka på. Det är min tjej det…en liten busfia som gör allt för att få lite uppmärksamhet.DSC_0034

DSC_0094