DSC_0134

Efter en god natts sömn känner jag mig utvilad och på ett gott humör. Så istället för att berätta om mina känslosamma mammatankar tänkte jag istället ge er ett tips på var man kan köpa den sötaste anoraken till din lilla mini. I början av våren hittade jag en bild på anoraken ni kan se ovan. Märket är av Mini A Ture och är sådär fint pastellgul. Mini A Tures namn på färgen är Yellow popcorn. Vi skulle kunna säga att det sa klick direkt som jag såg den, hihi. Jag letade och letade på alla möjliga sidor efter jackan men hittade den ingenstans. Jag förstod att den tillhörde en tidigare kollektion och blev ganska besviken. Alla som känner mig vet att jag är väldigt envis och att jag inte ger mig inte i första taget. Jag vet inte hur många gånger jag satt vid google och hittade på alla möjliga sökord/meningar. Det var allt ifrån “Mini a Ture Yellow Popcorn”, “ljusgul anorak”, “pastellgul jacka”… jag försökte verkligen allt och som ni kan förstå så lönade det sig också. Nu hänger en Mini A Ture Yellow Popcorn anorak i hallen köpt på Hellblaurosa.de. Vill du komma direkt till anoraken så kan du klicka här. Vill ni också ha en pastellfin mini till sommaren så slå till direkt. Den är så fantastiskt söt.

DSC_0112DSC_0189

DSC_0192

DSC_0197