DSC_0108

Från det att mini föddes har vi alltid fått höra “men…vilka vackra ögon hon har”. Jag kan inget annat än hålla med. De har en vacker djupblå färg som uttrycker så mycket känslor. De får hjärtat att hoppa över några slag. Mannen min brukar kalla mini för sin lilla safir.

Förra sommaren köpte jag en klänning till mini som jag aldrig använt. Jag köpte den just för att färgen skulle passa så fint till hennes ögon. För ett tag sedan packade jag ned den helt oanvänd. Snacka om bortkastade pengar. Idag fick jag för mig att ta fram den igen trots att jag vet att den har storlek 74 och mini har 86. Vilken tur att klänningen är från kappahl…den passade perfekt. De är för det mesta ganska stora i storleken och kan användas långt efter inköpet. Håller ni inte med om att klänningen framhäver hennes ögon? Den som inte lagt märket till dem tidigare kommer nog göra det nu i alla fall, hihi. Jag tror minsann att mini kommer få många killar efter sig när hon blir tonåring. I alla fall om de är som mannen min som tycker om just ögon. Det var det han först föll för hos mig…är det inte romantiskt? När vi lärde känna varandra var det såklart mitt inre han tilltalades mest av vilket är ännu mer romantiskt. Det är det som är så häftigt med minis ögon. De berättar både om det yttre och inre. De är vackra och hon pratar med dem då de uttrycker så mycket känslor. Brukar man inte säga att man kan se in i en människas själ genom ögonen? Det känns verkligen som vi kan göra det med vår lilla guldklimp<3

DSC_0057

DSC_0068

DSC_0101

DSC_0010