DSC_0161

DSC_0127

Mamma – E*** kan inte du gå med mini på pottan?
Pappa – Jomen visst kan jag det. Ska hon kissa?
Mamma – Nä, hon måste nog bajsa. Hon går och fiser…inte så luktfria fisar!

Mannen min tar mini-Henrikson på toaletten medan jag plockar undan efter middagen. Jag hör hur pappan och dottern lever om på toaletten. De tjoar och tjimmar och verkar ha det väldigt trevligt i lägenhetens tråkigaste rum. Rätt som det är blir det helt tyst…det håller inte i sig så länge och ganska snart hör jag de där små söta fötterna komma springandes. In köket kommer en halvt naken mini med en påsklämma i håret och med en härligt röd musch över läppen.

Mamma – Men vad har du gjort E***?
Pappa – Hon ville inte bajsa!
Mamma – Vet du hur svårt det är att få bort läppstift?

Pappa E tar fram ett blött papper och börjar genast gnugga. Mini blir bara ännu rödare i ansiktet och jag hör honom säga…

Pappa – Att det ska vara så svårt att få bort!
Mamma – Jag sa ju det…du får använda min ansiktstvätt på toan för att få bort det!
Pappa – Vad är det?
Mamma – Du vet den där ekologiska?

Min make är inte så jätte intresserad av makeup och hur man får bort den, hihi. Jag fick själv ta mini under armen och tvätta rent henne. Jag kan nu officiellt meddela att mini fått sitt ansikte spacklat för första gången, haha!

DSC_0141

DSC_0148 DSC_0194