Godmorgon alla fina

Igår hade lilla familjen Henrikson en riktig toppenkväll. Det var en sån där “kampa i vardagsrummet” kväll. Helt klart den stökigaste på länge men vad gör man inte…det visade sig ju också bli den bästa kvällen på länge.

DSC_0085

Lagom innan mini skulle lägg sig gjorde jag plats framför storskärmen och la dit två madrasser. Jag bäddade till det med lite täcken och kuddar för att öka mysfaktorn ytterligare. Efter finliret blev det äntligen dags för familjen att samlas för lite kvalitetstid tillsammans. Vad kan vara bättre än att titta på en tecknad film fylld med massa bra musik? Som de musiknördar vi är så njöt både jag och mannen min till fullo men den som njöt mest…ja det var mini som började vifta på rumpan så fort tonerna började ljuda. Inte så konstigt att hon tycker om musik…hon har ju lite att brås på, hihi.

Tänk vad lätt det kan vara att göra något så enkelt som att titta på film speciellt. Aktiviteten i sig är inte särskilt spännande men om man gör aktiviteten på ett annorlunda sätt så kommer den bli det. Jag älskade att kampa framför tv:n igår. Jag märkte att mini också gjorde det. Hon skulle kunnat gå flera mil på dessa madrasser, hihi. Det hon uppskattade mest tror jag ändå var att ha oss på golvet. Då var vi på samma nivå som henne och hon kunde gå och komma som hon ville…hon var mycket mer nöjd än vanligt. Vi kommer definitivt ha fler “kampa i vardagsrummet” kvällar framöver.

DSC_0049

DSC_0037

DSC_0069