DSC_0271

Kan ni gissa vad vi har ätit till lunch idag? Vi har ätit minis absoluta favorit…pappas pannkakor med hemmagjord sylt. Hon kan till och med säga “pannkaka”, eller ja…snarare “kacka”, hihi. Inte super tydligt kanske men hon säger det alltid i rätt sammanhang. Vad tycker ni om att äta pannkakor på vardagen? Tycker ni att det är lite lyxigt på en måndag? Faktiskt så kan jag tycka det. Vi serverar det alltid tillsammans med sylt och vi är egentligen inte så noggranna med att ge henne det eftersom det innehåller massa socker. Hon får det bara om det händer något speciellt. Men varför inte festa till det lite på vardagen också? Förr eller senare måste jag börja släppa på mina sockerregler. Det är väl faktiskt inte så farligt att äta sylt, gelé och sådana gósaker när det är till maten, hihi. Godis och läsk kommer vi ändå hålla borta så länge som möjligt. Det tycker jag bara är helt onödigt att ge sitt barn…speciellt om de inte intresserade av det.

Vad brukar ni äta när ni vill lyxa till det med era barn? Vad är deras favvomat? Förutom pannkakor så är det lasagne som gäller för vår lilla. Hon äter allt men dessa två rätter går inte av för hackor. Förresten har ni några bra “efterrätter” som ni gör till era små som är nyttiga? Tycker att det är roligt att ge mini godsaker och lyxa till det för henne också. Vem vill inte ha lördagsgodis lixom?
DSC_0281 DSC_0297 DSC_0370

DSC_0024

DSC_0066