DSC_0154

Nej det var ingen farlig olycka som hände när vi badade på morgonen. Mini ramlade inte och skadade sig eller något sånt…detta är en lite mer illaluktande historia. När mini duschar brukar hon alltid få leka med vattnet en stund efter att vi tvättat henne. Vi brukar sitta utanför och hålla koll på läget så att det inte händer något…hon har nämligen en dålig ovana att ställa sig upp hela tiden. Idag satt jag som vanligt på golvet och njöt av att mini njöt. Utan någon förvarningen blev hon helt röd i ansiktet och hon började krysta. Jag tror ni förstår vad jag hittade på botten av badkaret när jag kikade ned. Det var bara för mig att städa upp röran och börja om från början.

Efter två intvålningar är mini finare än någonsin. Hon riktigt bländar oss när hon kommer springandes, hihi. Eftersom hon blev så fin och ren har hon fått på sig en sötare klänning från Åhlens. Tack moster för den fina ettårs presenten. Hårbandet snodde jag ihop själv. Tänk vad man kan göra av bara ett spetsband. Det behöver inte vara så svårt att göra saker själv. Ganska skönt att göra det enkelt för sig, hihi. Nu hör jag att mini sitter på köksbordet så det är nog bäst att jag går och säger till. Ganska säker på att hon kommer genomskåda min fejkade ilska och skratta mig rätt upp i ansiktet. Hon brukar nämligen göra det, hihi. Det är ju så svårt att helhjärtat bli arg på den sötaste lilla minipersonen som finns.

DSC_0153

DSC_0147

DSC_0196

DSC_0218