DSC_0199

Att vara mamma är inte alltid helt lätt. Vardagen är full av bajsblöjor, halvätna böcker, ettåringar som tror de är oövervinneliga, krokodiltårar och en miniperson som äter med HELA kroppen. Mitt ibland detta kaos kan det ibland vara lite skönt med lite vardagslyx. Min vardagslyx kommer neddimpande i brevlådan då och då…detta tack vare min underbara syster som vet vad en stressad lillasyster kan behöva. Denna Glossybox alltså…att jag inte unnat mig den tidigare. Den lilla söta boxen är full med erbjudanden och härliga produkter. Produkterna består av allt från makeup, hudvård, hårvård och så finns det flertalet rabatter istoppade. Denna gång fick jag chans att testa NaturalCycles till ett rabatterat pris….vilken grej alltså. Min favorit produkt från april månads box är ESSENCE ULTÎME – Omega repair BB beauty balm. Den bygger upp hårstrukturen, förebygger kluvna hårtoppar upp mot 90%, gör håret lätt att kamma ut, tillför glans, gör håret lätt och livfullt, stabiliserar fuktbalansen och ger håret en viktlös effekt. Som mamma bara älskar jag den. Jag har inte tid för mig själv längre…allra minst att gå till frisören. Därför är den så skönt att ha denna produkt hemma för vet ni…den funkar verkligen. Nu kan jag se fin ut utan att behöva anstränga mig så värst mycket. Lite vardagslyx hemma är inte helt fel.

DSC_0203 DSC_0207 DSC_0215