DSC_0010

För någon vecka sedan fick jag frågan om jag inte skulle vilja visa mer av lägenheten eftersom den verkar vara så fin. Om jag ska vara ärlig så blev jag ganska så skärrad. När det kommer till lägenheten så gör jag gör det som jag inte vill göra…jag visar bara upp de fina delarna, hihi. Jag och min lilla familj bor just nu i en studentlägenhet. Ett temporärt boende som vi inte velat lägga pengar på. Vi ville också slippa ta studielån så vi har fått prioritera bort saker som vi egentligen skulle vilja lägga pengar på. Men tänk…tänk att få slippa de där fasta utgifterna som ett studielån skulle innebära. Istället för att betala av ett studielån kan vi lägga 2000 på saker som vi tycker är mycket roligare…tillexempel inredning eller varför inte amortering på vårt drömhus? Jag måste vara ärlig och säga att det inte alltid varit så enkelt. Flera gånger har jag tjatat på mannen min för att börja låna lite pengar. Jag tycker det är super roligt att med inredning, barnkläder, att gå till frisören och unna mig själv lite fint. Nu i efterhand är jag extremt tacksam han stoppat mig.

Tänkte att ni ska få se lite av lägenheten. Eller ja…kanske inte av lägenheten men av några saker som jag tycker om. Har stora planer för dem och vårt kommande hem. Just nu sitter jag och drömmer om ett lantligt hem med pärlspont, massivt trägolv, spröjsade fönster, vita väggar och ett sött barnrum till mini. Oj,oj,oj vad jag är sugen på hus just nu. En tvåa är lite litet just nu. Men det är klart…det är ganska mysigt att ha sin familj nära, nära, nära. De är det bästa jag har<3   DSC_0032

DSC_0039 DSC_0070 DSC_0086 DSC_0092 DSC_0113 DSC_0114