IMG_3382

Idag den 17 maj, på Norges nationaldag, firar jag och mannen min att vi varit tillsammans i åtta år.  Det är inte kokt vad tiden går fort. Det känns som det var igår som vi låg där i soffan och kysstes för första gången. Den våren, år 2007, var en fantastisk “lära känna varandra lite bättre” vår. Vi träffade varandra för första gången när vi började på gymnasiet. Vi kan väl säga att jag fattade tycket för E väldigt tidigt, hihi. Det dröjde dock ett tag innan jag vågade berätta det för honom. Jag tog faktiskt inte mod till mig förens mars samma år som vi blev tillsammans. Jag var sååå kär men E var lite mer osäker på sina känslor…därför började vi umgås för att lära känna varandra lite bättre. Vi var ju så kloka på den tiden och ville inte ge oss in i något förhastat, hihi.

Under de veckor som vi träffades och umgicks kände allt så himla bra. Vi var avslappnade med varandra, kunde prata om allt och hittade på alla möjliga roliga saker. Vi hoppade på klippor, lagade stuvade makaroner med grön karamellfärg, döpte stjärnor, gjöt studsbollar…ja vi hann med ganska mycket roligheter, hihi. Sedan kom den där kvällen då vi kysstes. Vi behövde inte säga något för vi visste at det var vi två<3   Iordning Pussas IMG_3373 IMG_2183 IMG_3918