DSC_0072-2-2

Idag är det en väldigt rolig dag. Idag är dagen för fotoutställning och min lilla mini…ja hon är huvudpersonen i mitt verk.

Kommer ni ihåg att jag läst en fotokurs under våren? Idag avslutas den med en fotoutställning. Den börjar klockan sex men ni får se mitt foto lite tidigare…kan inte hålla mig längre, hihi. Det ska bli skönt att avsluta denna kursen idag. Det har varit jätte roligt att lära känna kameran och mig själv som fotograf under våren men nu känner jag mig redo att pröva mina egna vingar, hihi. Måste nog säga att jag är en estet ut i fingerspetsarna. Jag tycker verkligen att det är så roligt med allt som har med skapande och kreativitet att göra. Att musicera och fota är två stora intressen som jag ändå måste säga att jag är ganska duktig på. Roligt är det då i alla fall, hihi. Till dagens utställning som fungerar lite som en examination skulle vi ha ett tema på vårt verk…eller rättare sagt ett namn. Mitt namn är “En glimt av himlen“. Tycker att det passar väldigt bra till fotot av flera olika anledningar. Mer än så säger jag inte, hihi. Tycker nämligen att det skulle vara väldigt roligt om ni ville lämna en liten kommentar och berätta vad ni tänkte/kände när ni fick se bilden. Alltid roligt att få höra andras uppfattningar. En sak som är säker är att där denna bild hänger i vårt kommande hem…där kommer husets hjärta att vara<3