DSC_0158

Lilla mini är just nu inne i en ganska rejäl trots. Hon tycker att det är väldigt roligt att göra allt det där farliga som mamma och pappa säger nej till. Det roligaste just nu är att springa i sängen och klättra på köksbordet. En typiskt morgon brukar se ut så här:

Någon har glömt att stänga dörren in till sovrum och mini ser då sin chans. Det börjar tjoa och tjimma väldans mycket och föräldrarna anar varför! Mycket riktigt…på sängen står den lilla stjärnan med ett stort leende på läpparna. Mamma lyfter ned henne och säger “ajaj, det där är farligt”. Mycket mer hinns inte sägas förens hon är uppe igen.  Sedan är det upp och ned, upp och ned i en väldans fart. Det brukar bli lite av en jakt det där. När mamma är på ena sidan av sängen är hon på andra. Tillslut brukar det inte gå att hålla igen längre “för hundrade gången…du får inte”. Då brister mini ut i skratt och mamma…ja hon kan ju inte göra annat än att skratta med henne<3 

Ibland brukar jag skita i mina egna “regler”. Ibland får mini faktiskt springa i sängen. Men  det är bara när någon är med och agerar som staket, hihi. Stakars liten…hon måste bli helt förvirrad, “får jag eller får jag inte”? Min fina lilla envisa mini…ibland gör du så att mamma och pappa får gråa hår. Men det gör inget…jag tycker faktiskt att det är riktigt snyggt med grått hår<3

DSC_0174 DSC_0193 DSC_0208 DSC_0211