DSC_0130

Idag kommer syster upp från Stockholm för att hälsa på lilla familjen Henrikson i Norrlands skogar. Snacka om att vara olika! Jag är lite mer av en bondläpp och min syster är en riktig storstadsbrutta, hihi. Jag säger bara det…smaken är som baken.

Det ska verkligen bli så roligt att hon kommer upp och hälsar på. I och med avståndet ses vi inte allt för ofta så när vi ses är det extra roligt. Hon stannar inte så länge men det vikigaste är att vi får träffas och ta igen tid. Allra viktigast är det för lilla mini att träffa sin moster och likaså är det för moster att träffa sin systerdotter<3. Det finns inget bättre än familjens kärlek till min lilla dotter. Det är alltid lika vackert att se när band knyts och kärleken flödar. Jag får alltid en liten tår i ögat när jag får se detta.

Nu väntar jag med pirr i magen tills jag ska åka till flyget och hämta upp den vackraste systern. Tiden går lite för långsamt tycker jag. Hon kommer ju inte förens halv elva. Jaja, jag får väl titta på dessa bilder så länge. De är tagna av mig i somras på mormor och morfars stuga. Jag säger bara kärlek. Det finns inget bättre an att vara där tillsammans med hela familjen. Hoppas det blir många dagar där i sommar också<3

DSC_0243DSC_0122