DSC_0189

Idag säger vi grattis till Måns som tog hem vinsten på eurovision song contest 2015…Hurra, hurra, hurra. Hjälp vad det var spännande när poängen delades ut. Tur att jag hade min lilla mini bredvid som hjälpte till att heja. Hon valde verkligen rätt natt att vara vaken på. Lillrumpan viftade i takt när vinnarlåten spelades en sista gång. Jag är nog inte den enda i familjen som tyckte att det var helt rätt låt som vann, hihi! Glada i hjärtat bäddade vi ned oss i sängen när klockan stod på halv två. Måste säga att jag var lite rädd att minis inre väckarklocka skulle ringa klockan sex trots  de två timmarna hon var vaken mitt i natten. Jag behöver minst sex timmars sömn under natten för att vara mänsklig under dagen. Idag känner jag mig faktiskt mer än mänsklig…jag fick min sovmorgon som jag hoppades på. Vi hade också en väldigt mysig stund i sängen med bus, högläsning och lek innan vi satte oss vid frukostbordet. Älskar när hjärtat kommer krypandes upp i sängen med en bok i högsta hugg. Hon brukar alltid lägga sig tätt, tätt intill och vänta på att jag ska läsa för henne. En riktig liten boklus har vi. Det är jag mycket tacksam för.

Nu ska vi snart gå till kyrkan. Efter det blir det grillat och sedan ska vi dra igång med ett megaprojekt. Detta megaprojekt…ja det kommer bli både ett bra och jobbigt projekt. Ni kommer snart förstå vad det handlar om men jag ska suga på den karamellen lite till.

DSC_0256

DSC_0226

DSC_0173