DSC_0164

Vi har bott i Piteå i snart fem år. Det var här vi började livet som gifta, studerade till musiklärare, skaffade hund, träffade våra första gemensamma vänner, blev gravida, födde den finaste lilla mini-människan och lärde känna den finaste lilla minimänniskan. Piteå betyder så mycket för oss men nu…nu är det dags att gå vidare i livet. I mitten av juni kommer vi flytta hem till Vänersborg igen. Detta beslut var verkligen inte självklart. Vi trivs väldigt bra i Piteå och det finns många positiva faktorer med att bo kvar här. Tillslut kom vi ändå fram till att det i längden blir bäst för lilla familjen Henrikson att flytta hem igen. Nere i söder finns många fler arbetstillfällen, våra gamlingar finns där nere, mini-Henriksons farmor och farfar bor där, vi saknar västkusten och alla möjligheter, utbudet är större, städerna ligger närmre…ja det finns en miljon anledningar till att flytta hem igen. Den största anledningen är ändå mini.. Vi kan få lite avlastning men framförallt kan mini få två kloka människor att hänga med när mamma och pappa blir de jobbigaste människorna på jorden, hihi.

Det jobbigaste är att mamma och pappa nyss har flyttat från Vänersborg upp till Örnsköldsvik som ligger drygt 30 mil från Piteå. Det känns verkligen jobbigt att flytta längre ifrån dem. Vi hade kunnat flytta närmre dem men samtidigt orkar vi inte börja om i en ny stad igen som är helt okänd för oss. Det finns tuffa bitar i och med denna flytt men samtidigt så ser vi att den bara kommer vara positiv för oss. Tänk…nu är det bara tre veckor kvar till flyttlasset går. Oj så spännande<3  DSC_0191 DSC_0190